Dacia Duster

Brochure Sandero Stepway

06-07-2009
Mike
Dacia Sandero
0

Stepway met stripingRenault heeft de brochure van de Sandero Stepway vrijgegeven. Hierin vinden we uiteraard alle specificaties, maar ook de opties staan erin vermeld. Ook voor de Stepway zijn de Pack Exclusive actiepakketten beschikbaar, met daarin de radio (al dan niet met MP3 speler) en airco (495 euro en 545 euro).

Kijken we onder het kopje comfort, dan komen we toch een paar opvallende opties tegen. Zo is de Stepway, net als de MCV ook leverbaar met een met leder bekleed stuurwiel (295 euro). En, nog niet eerder hier vertoond, elektrisch verwarmbare voorstoelen (295 euro)! Verder zijn de airco en radio ook los verkrijgbaar, maar hier zullen de meeste mensen gezien de toch wat forse prijs niet voor kiezen. Zoals reeds bekend wordt de Stepway uitsluitend geleverd met de 1.6 MPI 90PK benzinemotor. De vanaf-prijs was ook reeds bekend: 11.495 euro. De uitvoering zal verder grotendeels gelijk zijn aan de Sandero Ambiance. De Stepway wordt standaard geleverd met metallic lak, waarbij er keus is uit drie kleuren: Gris Comete, Gris Platine en Rouge de Feu.

Tevens is het nog mogelijk hier een striping op aan te brengen, waarbij keus is uit zes ontwerpen. Afwijkend van de gewone Sandero zijn de bekleding, de donkere koplampbehuizing, de opvallende dakrails, de tekst 'Stepway' op de voorportieren en de verchroomde uitlaatpijp.

striping


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.