Dacia Duster

Dacia Meeting op 7 juni

15-05-2009
Mike
Evenement
0

Flevonice luchtfotoOndanks dat de site dacialoganmcv.nl niet meer bestaat, wil Dacia Nederland graag de traditie voortzetten: op 7 juni is er een Dacia Meeting gepland! Er rijden inmiddels al aardig wat Dacia's rond in Nederland, en daarom heeft Dacia ervoor gekozen om de meeting te laten plaatsvinden bij Flevo On Ice te Biddinghuizen. Tevens zal er een poging worden gewaagd om een plekje in het Guinness Book of Records te bemachtigen, door alle Dacia's in een lange file achter elkaar te plaatsen.

Hieronder vind je de brief, zoals de meeste Dacia rijders deze hebben ontvangen van Dacia Nederland. Hierin wordt tevens gesproken over een exclusieve primeur; zou dat dan betekenen dat de Dacia Sandero Stepway ook naar Nederland gaat komen? Nog even wachten tot 7 juni, en we weten het!

Beste Dacia-Rijder,

Zondag 7 juni 2009 is het weer zover: de nationale Dacia Meeting. Helaas bestaat de site www.dacialoganmcv.nl, die aan de basis van deze meeting heeft gestaan, niet meer. Desondanks willen wij de traditie voortzetten.

In 2008 hebben wij maar liefst 550 Dacia's en 2.200 enthousiastelingen mogen verwelkomen in het Doornse Gat. Helaas is deze locatie voor een dergelijke bijeenkomst wat te klein geworden en wijken wij uit naar een nieuwe locatie. Dit jaar zal de Dacia Meeting plaatsvinden bij Flevo on Ice in Biddinghuizen (Strandgaperweg 20) en ook deze keer wordt het weer een zeer bijzondere dag die geen enkele Dacia-rijder mag missen!

Uiteraard worden ook dit jaar weer veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Voor het hele gezin is er wat te doen! Hieronder een kleine opsomming van de activiteiten:

Guinness Book of Records

Op de 5 km lange asfaltbaan zullen alle Dacia's achter elkaar geplaatst worden zodat er een lange file van Dacia's ontstaat, welke mee zal dingen voor een plaats in het Guinness Book of Records.

Skeeleren

Op de 400 meter baan kan worden geskeelerd. Handig om uw skeelerkwaliteiten nog verder te verbeteren of eens kennis te maken met het skeeleren. Er is een beperkt aantal skeelers te leen, dus neem in ieder geval uw eigen skeelers mee.

Voor de kinderen

Een waar speelparadijs voor de kleine en de wat grotere kinderen. Springkussens, schminken, tattoo zetten, treintje en niet te vergeten: DE KLEINE IJSBAAN IS OPEN! Haal de schaatsen dus maar weer uit het vet, want er kan midden in de zomer door de kinderen geschaatst worden! Er zijn ook schaatsen te huur bij de locatie.

Voor de innerlijke mens

Van de organisatie krijgt u een aantal consumptiebonnen per persoon, deze kunt u bij Flevo on Ice inwisselen tegen iets te eten of te drinken. Verder zal er voor de kinderen ook een suikerspinnenkraam en een popcornkraam zijn.

Primeur!

De aanwezigen in 2008 hebben de onthulling van de Dacia Sandero van dichtbij meegemaakt. Ook dit jaar is het ons weer gelukt om een exclusieve primeur naar Nederland te halen. De echte liefhebber mag dit dus niet missen!

Diversen

Er zal een luchtfoto gemaakt worden zodat ook de langste file te zien is van bovenaf. Diverse tv-programma's, zoals Gek op Wielen, het weerbericht van Piet Paulusma, Hart van Nederland et cetera zullen mogelijk verslag doen van de Dacia Meeting en nog veel meer!

Natuurlijk is er tijdens de meeting volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en gezellig bij te praten, daar is het tenslotte ooit mee begonnen!

Programma

De nationale Dacia Meeting zal plaatsvinden tussen 10.00 uur en 16.00 uur. U kunt komen wanneer u wilt en vertrekken wanneer u wilt, MAAR wanneer u deel wilt nemen aan de recordpoging is het van belang dat u voor 12.00 uur aanwezig bent, zodat we alle auto's netjes kunnen parkeren op het terrein. De officiele telling zal gaan plaatsvinden tussen 12.00 en 14.00 uur, dit betekent dat u gedurende deze 2 uur niet van het terrein af kunt.

Inschrijving

Om een eerste beeld te krijgen van het aantal bezoekers, willen wij u vriendelijk verzoeken om u voor maandag 25 mei 2009 aan te melden op een speciale website. Aanmelden is geen verplichting, maar helpt ons enorm om de dag nog beter plannen. Indien u niet in de gelegenheid bent om zich aan te melden, dan zien wij u uiteraard alsnog graag op 7 juni.

Al met al zal het een super gezellige dag worden waarop u alle Dacia's van Nederland bij elkaar zult zien staan. Wij rekenen op uw komst!

Met vriendelijke groet,

T. Sybord

Directeur Dacia Nederland


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.