Dacia Duster

Eerste Stepway verkocht!

08-07-2009
Mike
Dacia Sandero
0

Dacia Sandero BrochureDacia is nu echt op stoom in Nederland. Naast de succesvolle zomeractie die Dacia vorige maand gestart is (die wel eens de lang verwachte doorbraak voor het merk kan betekenen!), is ook het startsein gegeven voor een "succesvolle" verkoop van de nieuwe Dacia Sandero Stepway.

We hebben al een aantal keer eerder bericht over de nieuwe Stepway die na de zomer geintroduceerd gaat worden. Maar nu is daadwerkelijk de eerste in Nederland verkocht! De familie Abbenhuis kwam binnen op de reclame die nu volop draait voor de Dacia met de sloopregeling in combinatie met de zomeractie. Ze waren echter gelijk gecharmeerd van de foto's van de Stepway zoals deze te zien zijn in de brochure die Dacia ontwikkeld heeft in aanloop van de feitelijke introductie. Zonder de auto daadwerkelijk te hebben gezien hebben ze dan ook de knoop doorgehakt en de opdracht tot bestelling gegeven.

Uiteraard wel na eerst een uitgebreide proefrit te hebben gemaakt met een Sandero 1.6. Als deze aankoop "uit de folder" een eerste voorbode is voor een succesvolle verkoop dan kunnen ze wat ons betreft in Roemenie vast beginnen met de eerste voorbereidingen voor een productieverhoging!

De familie Abbenhuis
Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota