Dacia Duster

Extra inruilpremie van Dacia: MCV voor een Sandero-prijs!

09-06-2009
Mike
Overig
0

mcv7995euroOm Dacia dit jaar in een klap goed op de kaart te zetten (in navolging van Duitsland waar ze als warme broodjes worden verkocht door de sloopregeling) komt Dacia per direct met een inruilondersteuning van 1.000 euro op nieuwe voorraadauto's.

Deze ondersteuning is volgens de importeur een eenmalige actie en geldt voor orders vanaf 8 juni. Het is voor het eerst dat Dacia in Nederland met een dergelijke actie komt. Dat is dus wel een beetje balen als je er net een gekocht hebt, maar zo gaat dat nu eenmaal met acties. De uiterste datum waarop de auto op naam moet staan (registratiedatum) is 31 augustus 2009.

Om hieraan te kunnen voldoen heeft Dacia alvast een groot aantal Dacia's besteld, zodat ze er op tijd zullen zijn. Deze ondersteuning kan zelfs bovenop de sloopregeling komen als de inruilauto daarvoor in aanmerking komt. Zo heb je dus al een Sandero vanaf 5.995 euroen een Logan MCV voor de ongekend lage prijs van slechts 7.995 euro. Dat is net zo veel (of weinig!) als een Sandero doorgaans kost! Deze actie betekend dat dit jaar het jaar van Dacia gaat worden.

Aan het eind van het jaar (rond september) kunnen we namelijk ook nog de Sandero op LPG verwachten, de Stepway wordt dan leverbaar en daarnaast komen hoogstwaarschijnlijk de Van en Pick-up deze kant op.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota