Dacia Duster

Geslaagde Dacia Meeting in Biddinghuizen

07-06-2009
Mike
Evenement
0

Sticker van de Dacia Meeting met volgnummerVandaag vond in Biddinghuizen alweer de vierde Dacia meeting plaats. Hoewel het weer aanvankelijk wat roet in het eten dreigde te gooien, bleef het toch de gehele dag droog, en heeft ook de zon zich nog even laten zien. Een aantal mensen koos ervoor om 's ochtends bij de Dacia Store in Arnhem te verzamelen, en vanaf daar gezamenlijk naar Biddinghuizen te rijden.

De reis erheen begon gelijk al goed, met een mooie tocht over de A50 (dwars door de Veluwe) en vanaf Epe binnendoor. Een mooi stuk Nederland om op een rustige zondagmorgen te rijden. Rond kwart voor 11 kwam de groep aan in Biddinghuizen, waar we konden registreren voor de recordpoging later op de dag. Even na twaalven werd de primeur onthuld, en het zal niet veel mensen verbaasd hebben dat het de Dacia Sandero Stepway betrof. Over niet al te lange tijd zullen we deze ook bij de Nederlandse dealers zien staan.

Na de onthulling was het tijd om te gaan file-rijden. Ongelooflijk eigenlijk, dat in een land waarin we dagelijks al geplaagd worden door lange files, we vervolgens voor onze lol op zondagmiddag een file gaan veroorzaken! Het kostte nogal wat tijd om alle auto's rijdend te krijgen, en het was wel even spannend of we genoeg rijdende auto's voor de recordpoging hadden. De notaris bracht gelukkig het verlossende antwoord: maar liefst 355 auto's reden mee, ruim voldoende voor een record! Hieronder vind je een foto-impressie van de meeting. Al met al vond ik het een geslaagde dag... Volgend jaar weer? :)


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota