Dacia Duster

Gespot: Renault Sandero Stepway

14-12-2009
Mike
Renault
0

Dacia Sandero Stepway Rouge de feuInmiddels weet de Stepway hier in Nederland zijn weg naar de dealers goed te vinden. Ze vliegen nog net niet als de spreekwoordelijke warme broodjes over de toonbank, maar in deze economisch slechte tijden doet de Stepway het verrassend goed. We zouden bijna vergeten dat de Stepway niet hier in Nederland zijn debuut beleefde.

In Argentinie rijdt de Stepway namelijk al een tijdje rond. Niet als Dacia, maar als Renault! Onderstaande Stepway werd in Buenos Aires gespot door twee collega's van Mark Horsten, van Renault Nederland (bedankt voor het insturen!). Opvallend is natuurlijk gelijk de kleur; het blauw-grijs staat 'm erg goed! Helaas is de Stepway hier alleen te krijgen in Gris Platine, Gris Comete en Rouge de Feu. Welke kleur dit precies is, is ons helaas niet bekend. Verder valt op dat de Stepway een mooie bull-bar voorop heeft, en ook die gaan we helaas in Nederland niet zien. Een bull-bar is namelijk niet veilig voor voetgangers.

Blijkbaar hebben ze geen voetgangers in Buenos Aires (of wordt voetgangers op het hart gedrukt om voor niet voor auto's te gaan lopen :) Een ander verschil is de spoiler, die gemonteerd is achterop de dakdragers (te zien op de tweede foto). Of dit een officiele optie is, of dat het hier een after-market spoiler betreft, is ons niet bekend. Overigens zijn de velgen weliswaar hetzelfde als op de Dacia-variant; deze zijn in Argentinie echter voorzien van een Renault-logo, terwijl wij het helaas zonder logo moeten doen.

argentinie

argentinie


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.