Dacia Duster

Heel veel foto's!

17-06-2009
Mike
Evenement
0

Officiele notarisakteVandaag hebben we een artikel met voornamelijk foto's. We ontvingen namelijk het bericht van Mirjam Danko, van Renault Nederland (wederom bedankt!), dat zij de foto's van de meeting online hebben geplaatst. Hier zijn ook alle luchtfoto's te zien! In navolging van ons artikel van eergisteren, over de Dacia's in Turkije, hebben we er vandaag nog een aantal.

Deze keer geen modellen waar we allemaal in rijden, maar echte Dacia-nostalgie! "Maloud" was in Turkije namelijk ook nog een oude Dacia Solenza tegengekomen, de voorloper van de Dacia Logan. Het Dacia logo is het vertrouwde blauw, en door de aflopende motorkap lijkt het wel of de Solenza van "booskijkers" voorzien is. Misschien toch wel een moderne auto dus? "Buffing" is in Tsjechie geweest, en ook daar rijden nog aardig wat oude Dacia's rond. Ook daar werd een Solenza op de foto gezet, deze keer een rode, waarop je duidelijk de gehele achterklep kunt zien.

Mocht je binnenkort ook op vakantie gaan naar het buitenland, dan zijn we erg benieuwd of je daar ook Dacia's tegenkomt. Je kunt je foto's natuurlijk aan ons mailen!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.