Dacia Duster
Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
FAQ
Dacia's van leden
Handleiding aanvragen
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Terugroep-acties
Kleurplaten
Statuten
Voorwaarden
Privacy
Contact

Het einde van het 'Dacia'-tijdperk?

09-05-2009
Mike
Overig
0

Het is voorbij: 'De Nederlandse Dacia Site' houdt op te bestaan. In de afgelopen zes maanden is er koortsachtig naar een manier gezocht om dit te voorkomen, helaas zonder resultaat. De kern is een verandering in mijn persoonlijke omstandigheden waardoor ik mijn aandacht 200% op andere zaken moet richten. Het schrijven van artikelen, het vergaren en checken van informatie, het onderhouden van de site en alle contacten vraagt inzet en aandacht die ik niet langer kan combineren.

Met deze woorden begon Ger zijn laatste artikel op zijn website dacialoganmcv.nl houdt op te bestaan. Maar het merk Dacia is eigenlijk pas net begonnen aan een (hernieuwd) tijdperk. Een tijdperk waar het financieel in de wereld een stuk minder gaat, en juist de budget automerken sterk aan terrein winnen. Ik vermoed dan ook dat er zeker behoefte is aan een site zoals die van Ger, waarop veel informatie, veelal ingezonden door gebruikers, te vinden is.

Deze site staat nog in de kinderschoenen. Om deze site tot een succes te maken, heb ik hulp nodig van anderen. Van daciasten! Ik ben daarom op zoek naar mensen die mee willen helpen met het schrijven van artikeltjes op de website, mensen die foto's hebben, nieuwtjes, noem maar op! Heb je iets waarvan je denkt dat dit kan bijdragen aan deze site, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Tenslotte wil ik uiteraard Ger bedanken voor zijn geweldige inzet bij het populair maken van het merk Dacia in Nederland. Zoals bij zovelen, heeft zijn site ook mij over de Dacia-drempel geholpen, en rij ik nu trots rond in een Dacia Sandero. Ger, bedankt!

Het is voorbij


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota