Dacia Duster

Nieuwe foto's van de Kanjara

18-08-2009
Mike
Dacia Duster
0

Renault KanjaraEen tijdje terug waren de eerste uitgelekte foto's van de nieuwe SUV van Dacia al te zien. Inmiddels wordt in de wandelgangen gefluisterd dat deze Dacia SUV de naam Kanjara mee gaat krijgen. Ook wordt er nog druk gespeculeerd over de motoren. Er wordt een 1.6 110 pk en een 2.0 140 pk benzine-motor verwacht, alsmede een 1.9 dCi van 130 pk. Misschien dat er later ook een 1.6 dCi van 110 pk bij komt. Inmiddels is ook de verwachte prijs wel wat gestegen, en ligt die zo rond de 18.000 euro (exclusief belastingen).

Een echte budgetauto wordt het daarmee niet, maar aan de andere kant rij je er wel een dikke SUV voor. Waar vind je dat nou voor zo'n bedrag? Inmiddels zijn er wat nieuwe foto's uitgelekt. Daaruit wordt duidelijk dat de Kanjara ook onder het Renault label gevoerd gaat worden, zoals met de Logan en Sandero al gebruikelijk is in onder andere Brazilie. Er wordt tevens gespeculeerd over twee extra zitplaatsen, al kan ik zie niet ontdekken op de foto's, en lijkt de aanwezige ruimte achterin daarvoor wat klein. De grote verschillen met de eerder uitgelekte foto's zijn toch vooral aan de voorzijde te vinden.

De koplampen en grille hebben een andere vorm, en op deze Renault Kanjara zitten lichtmetalen velgen en een setje mistlampen. Of het hier dus echte foto's betreft, of een overijverige Photoshopper laat ik even in het midden. De laatste foto lijkt in ieder geval een kopie van de achterlichten van de eerder verschenen foto's te hebben. Enfin, oordeel zelf! Waarschijnlijk zullen we meer te weten komen op de IAA in Frankfurt over een maandje, van 17 tot 27 september.

kanjara


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.