Dacia Duster

Stepway: het vervolg!

14-08-2009
Peter
Dacia Sandero
0

[image=collection,2009,Dacia Sandero Stepway - Gris Platine,right]stepwaygrijs.jpg[/image]In navolging van de aanschaf van de eerst verkochte Stepway in Nederland van 8 juli heeft de familie Reijnen nu ook de knoop doorgehakt en is voor een Dacia Sandero Stepway gegaan. De Dacia Logan MCV was toch te groot, dus de keus zou vallen op de Sandero. Maar door de mogelijkheid van de Stepway (de hogere instap) zou het verschil met hun huidige auto minimaal zijn.

De Renault Scenic werd dan ook snel ingeruild op de nieuwe Stepway. De stoere looks van de auto maakten de keus nog wat makkelijker. Discussiepunt was nog wel de kleur. Zou het een zilveren of een rode worden? Uiteindelijk is de keus gevallen op de zilveren. Een goede keuze lijkt mij, het contrast met de bumpers komt dan erg goed uit. Wat nou zo bijzonder is aan dit verhaal: het getuigt wederom van het vertrouwen dat iedereen heeft in het merk Dacia.

De Stepway is namelijk nog niet in het "echt" te bekijken (met als uitzondering natuurlijk de gelukkigen die op meeting nummer 4 waren). Een aanschaf uit het boekje dus. Normaal is dit al uniek, maar in de huidige economische omstandigheden gewoonweg een unicum. Familie Reijnen... Gefeliciteerd!

stepwaygrijs


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.