Dacia Duster

Wie wint het Daciast poloshirt?

09-09-2009
Mike
Overig
0

Mike en Peter met Daciast poloDe afgelopen weken zijn er massaal stickers aangevraagd door de Nederlandse Daciasten, en zelfs door een Belgische en Duitse Daciast! Niet iedereen heeft ook een foto ingezonden om mee te dingen naar het Daciast poloshirt, maar het waren wel genoeg inzendingen om het ons moeilijk te maken! Aan iedereen die de moeite heeft genomen om zijn/haar foto in te sturen: hartelijk dank!

De opdracht was simpel: maak de leukste/beste/grappigste/meest ludieke foto, met daarop de Daciast sticker. Sommigen plakten de sticker op de auto, anderen klommen achter de PC om een mooie afbeelding te Photoshoppen. Weer anderen namen vooral dat "ludiek" erg letterlijk, en maakten een foto met een dikke knipoog (zie Daciast logo!) naar Britney Spears en Paris Hilton die uit een Dacia stappen. De taak voor ons was erg lastig; moeten we een zelfgemaakte afbeelding laten winnen, of toch een echte foto?

Uiteindelijk hebben we de knoop maar doorgehakt: jullie mogen het zelf bepalen! Wie weet er immers beter wie het poloshirt verdient, dan alle Daciasten bij elkaar? Alle ingezonden foto's staan verzameld op de speciale wedstrijd-pagina. Je kunt maar op een foto stemmen, dus bedenk goed welke jij het leukst vindt! Om het spannend te houden laten we tussendoor niet zien hoeveel stemmen elke foto gekregen heeft, en worden de foto's in willekeurige volgorde getoond. Stemmen kan tot volgende week dinsdag, 15 september 2009. Daarna maken we de definitieve winnaar bekend!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.