Dacia Duster

Wijziging programma Meet the Stepway

13-10-2009
Peter
Evenement
0

Dacia Sandero Stepway Gris Platine en Rouge de FeuZoals je hebt kunnen lezen in het onderstaande artikel gaan we er een leuk weekend van maken bij de Dacia Store. We willen er net zo'n gezellige happening van maken als bij de puzzeltocht die eerder dit jaar werd gehouden. Donderdagavond trekken we het doek van de auto en kunnen we de avond gezellig bijbabbelen over 'ons Dacia' en genieten van een hapje en drankje geserveerd door een cateringbedrijf. Velen hebben de Stepway wellicht al gezien tijdens de meeting, maar het is een leuk moment om aan te grijpen om op de hoogte blijven van de laatste Dacia nieuwtjes en elkaar weer eens te spreken.

Aangezien de Stepway lang op zich heeft laten wachten is het jammergenoeg niet gelukt om voor dit weekend een 'proefrit'-auto te krijgen. Bij deze laat Bochane dus expliciet weten dat tijdens dit introductieweekend de auto statisch gepresenteerd zal worden, en proefritten alleen via afspraak op een later tijdstip kunnen plaatsvinden. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Om deze reden blijft Bochane donderdagavond wel een uur langer open, omdat er meer mensen op deze avond verwacht worden. Tot en met 21 uur is iedereen dus van harte welkom.

Voor de mensen met kinderen zijn de vrijdag en de zaterdag ook de moeite waard om er een leuk uitje van te maken. Na een bezoek aan Bochane en het bezichtigen van de Stepway, is het mogelijk om de kermis aan te doen die op het parkeerterrein van het naastgelegen winkelcentrum gehouden wordt. Graag tot ziens aankomend weekend!

Bochane


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.