Dacia Duster

Win een Daciast poloshirt!

09-08-2009
Mike
Overig
0

[image=collection,2009,Daciast.nl sticker op een Logan MCV,right]daciaststicker.jpg[/image]Om aan zoveel mogelijk mensen kenbaar te maken dat je een Daciast bent, hebben we stickers laten drukken met het Daciast.nl logo. Als je deze graag op je auto wilt hebben, dan kun je de sticker hier aanvragen. We sturen je de sticker dan gratis op. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar zorgt hopelijk ook voor nog meer toekomstige Daciasten! Heb je een Logan of MCV die voorzien is van het oude Dacia logo, dan past de sticker daar zelfs precies overheen!

Als je de sticker op de auto plakt, zorg er dan voor dat de ondergrond goed schoon is. Voor het beste resultaat spuit je de plek waar je de sticker wil plakken even in met wat zeepsop. Zo kun je de sticker nog wat schuiven, en kun je luchtbelletjes er achter vandaan wrijven. Als je tevreden bent met de plek, wrijf je de sticker stevig aan, waardoor het zeepsop er achter vandaan komt. Na een dag zal de sticker goed vast zitten. Hoe win je dan het poloshirt? Simpel: degene de leukste/beste/grappigste/meest ludieke foto maakt wint!

Dit kan natuurlijk van je eigen Dacia zijn, misschien zelfs op de vakantiebestemming, of misschien plak je de sticker wel op die dikke Mercedes van de buurman! Meedoen doe je door je foto via Mijn Dacia te plaatsen. Zet er dan als opmerking bij: "Ik ben Daciast", zodat we duidelijk kunnen zien dat je meedoet. Als je zorgt dat je foto er voor 9 september 2009 (ja, dat is 09-09-09!) op staat, dan doe je automatisch mee. Hieronder zie je alvast wat voorbeelden waar je de sticker kan plakken, en van ons met het poloshirt. We zijn benieuwd naar de resultaten!

daciast

daciast

daciast

daciast


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.