Dacia Duster

Zoek jouw Dacia in Google Steet View!

10-11-2009
Mike
Overig
0

Google Street View dekking in NederlandGoogle is niet alleen bekend van de zoekmachine, maar ook van hun kaarten, ofwel Google Maps. Sinds 2,5 jaar is het in de Verenigde Staten mogelijk om ook foto's van de omgeving te bekijken, via Google Street View. In Nederland was dit nog niet mogelijk, maar sinds maart van dit jaar waren Amsterdam, Rotterdam en Groningen op de kaart gezet.

De afgelopen maanden zijn de Google Street View auto's weer in volle vaart door Nederland gereden, en hebben weer heel wat kiekjes geschoten van onze vaderlandse wegen. Vandaag is er weer een groot deel aan Google Maps toegevoegd. Nog niet heel Nederland is op de gevoelige plaat vastgelegd, maar ik schat dat, gezien de dekkingskaart, inmiddels de helft van Nederland op de kaart is gezet. Doordat de dekking behoorlijk is toegenomen, is de kans dat jouw Dacia op de foto is gezet ook een stuk groter geworden. Ook hier in de buurt heb ik een van de Street View auto's veelvuldig gesignaleerd. Helaas is hij alleen overdag langs mijn huis gereden, en kan ik enkel de auto van de buurman terugvinden.

Echter, ook bij mijn werk is de Google Street View auto langs geweest, en zodoende kan ik toch nog mijn 'Daas' terugvinden! Staat die van jullie ook op de kaart? Plaats je bericht met de link hieronder! [p]streetview

Korte handleiding Google Maps:
  • Ga naar Google Maps en zoek je straat op
  • Sleep het oranje poppetje naar de juiste plek in de straat
  • Positioneer het beeld door te slepen en in/uit te zoomen
  • Jouw Dacia gevonden? Druk op "Link" rechtsboven en kopieer de link (bovenste veld)
  • Plak 'm in je bericht hieronder!

Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.