Dacia Duster

Dacia fandag officieel op 6 juni

27-03-2010
Mike
Evenement
0

[image=collection,2010,Dag van de Dacia - Zondag 6 juni 2010,right]/dagvandedacia2010.jpg[/image]Ruim een maand geleden wisten we al te melden dat de Dacia fandag dit jaar op 6 juni plaats zou vinden. Nu is de officiele bevestiging vanuit Dacia Nederland er ook. Verschillende mensen hebben vandaag onderstaande flyer van Dacia Nederland toegezonden gekregen, met daarop een sticker voor op de auto. Voor de volledigheid vind je hier de volledige tekst van de flyer. Kom in beweging en sluit u aan! De Dacia fandag nadert. Slimme automobilisten van Nederland, verenigt u! Zondag 6 juni 2010 is de Dacia fandag.

Zet die datum alvast in uw agenda en verheug u op een gezellige familiedag met activiteiten voor het hele gezin. Op een locatie in het midden van het land komen we als Dacia-rijders bijeen. Ruim baan om ervaringen te delen en te genieten van wat ons bindt. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. En... een mysterieuze verschijning zal de gemoederen bezig houden. Laat zien wat u beweegt en meldt u zich nu gratis aan op www.dacia.nl/daciadag Deze dag mag u niet missen. Houd daarom uw brievenbus in de gaten. Wij houden u op de hoogte!

daciadag2010

daciadag2010

We zijn benieuwd naar de mysterieuze verschijning! Maar het duurt natuurlijk nog wel even voordat het 6 juni is. Voor die tijd wordt eerst nog de Daciasten puzzeltocht georganiseerd door Bochane, en dat belooft eveneens een gezellige dag te worden. Wil je meedoen, maar heb je je nog niet ingeschreven, dan is dat nog steeds mogelijk. Deelname is gratis!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota