Dacia Duster

Dacia NK Kitesurfen 2010

22-10-2010
RichardMCV
Overig
0

KitesurfenNadat het NK Kitesurfen al een aantal keer was uitgesteld vanwege tegenvallend weer (lees: te goed weer), gaat het er dit weekend toch van komen.  Voor dit weekend zijn herfststormen voorspeld waardoor er een zeer grote kans is op een spectaculair evenement. Het evenement zal plaatsvinden nabij de vuurtoren, op het strand bij Scheveningen.

Helaas zal de huidig kampioen Kevin Langeree niet mee kunnen doen; hij moet helaas verstek laten gaan door een knieblessure. Dit betekent echter niet dat hij er niet bij zal zijn. Hij zal als Speaker aanwezig zijn om zo toch een steentje te kunnen bijdragen.

Ook Vicewereld-en Nederlands kampioen Youri Zoon zal niet meedoen. Zoon maakt nog kans wereldkampioen te worden en concentreert zich daar begrijpelijkerwijs volledig op. Momenteel bereid hij zich in zonniger oorden voor op zijn laatste internationale wedstrijden. De NVWK en Exventure Sports & Events wensen hem daarbij alle succes, en hopen dat de WK titel minimaal nog een jaar in Nederlandse handen kan blijven!

Doordat beide personen niet deelnemen zijn er nu andere talenten die hun opwachting kunnen maken. Alles is nu mogelijk en dat houdt in dat het een spannend evenement gaat worden.

Tijdens dit Kitesurf-festijn zal een groot scherm geplaatst worden waarom één en ander goed te volgen is. Dit zal ook live te volgen zijn via de stream op www.daciankkitesurf.nl.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.