Dacia Duster

Dacia voor 3 jaar hoofdsponsor NK Kitesurf

05-09-2010
Mike
Overig
0

Dacia sponsort NK KitesurfDacia is tot en met 2012 hoofdsponsor van het NK Kitesurf. De sport is stoer, robuust en eigenzinnig, de wedstrijden zijn gratis toegankelijk voor het publiek en de deelnemers zijn uitermate benaderbaar. Dat zijn allemaal elementen die goed bij Dacia passen. 'Het is geweldig zeker in deze tijd dat Dacia zich voor meerdere jaren als hoofdsponsor heeft verbonden aan het NK Kitesurf,' meent Alex Schuttert van Exventure Sport and Events.

Dat bedrijf organiseert onder auspicien van de Nederlandse Vereniging van Wedstrijdkitesurfers (NVWK) het NK Kitesurf. 'Dankzij Dacia is het voor ons mogelijk het evenement verder te verbeteren. Daar spint niet alleen de organisatie garen bij, vooral de deelnemers en de sport profiteren daarvan. Bovendien is het NK Kitesurf voor Dacia een geweldig podium om zich te profileren als robuust, betaalbaar, betrouwbaar en stoer merk,' aldus Alex Schuttert. Lovend over Duster Dat kitesurfen en Dacia prima bij elkaar passen, bewijst Kevin Langeree, de Nederlandse wereldkampioen kitesurfen.

Hij rijdt sinds kort in een Dacia Duster 4x4 en is vol lof over de robuuste all-terrainauto. 'De stoere Duster past prima bij mij. Hij oogt compact, maar is heel ruim. Voor mij is het ook belangrijk dat ik - dankzij de 4x4-aandrijving waarmee mijn Dacia Duster is uitgerust - ook op het strand prima uit de voeten kan.' Dit jaar staat het Dacia NK Kitesurf in Scheveningen gepland. Aangezien het evenement afhankelijk is van de weersomstandigheden en daarom 'op afroep' plaatsvindt, zijn de weekeinden 25 en 26 september, 2 en 3 oktober, 16 en 17 oktober en 23 en 24 oktober geselecteerd.

Het evenement vindt plaats tijdens het eerste weekeinde met een goede windverwachting. Kitesurfen is een spectaculaire sport waarbij deelnemers, voortgetrokken door een bestuurbare vlieger en staand op een surfplank, over het water scheren en fantastische sprongen maken. Meer informatie over het Dacia NK Kitesurf is te vinden op de website www.daciankkitesurf.nl. Wie alles wil weten over wereldkampioen kitesurfen Kevin Langeree kan zijn site www.kevinlangeree.com bezoeken.

[p]kitesurf
Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.