Dacia Duster

Daciast.nl is jarig!

09-05-2010
Peter
Club
0

BallonnenWat gaat de tijd toch snel. Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat we begonnen met de Dacia fan-site Daciast.nl. Een naam die natuurlijk verwijst naar "enthousiaste Dacia liefhebbers". Het 1 jarig bestaan van Daciast.nl grijpen we aan om een korte uitleg te geven over onze site, zodat ook nieuwe bezoekers zich snel thuis voelen. Om te beginnen opent zich de hoofdpagina als je onze site bezoekt. Hier zijn alle nieuwsberichten te vinden die betrekking hebben op Dacia. Meerdere malen per week brengen we hier de laatste Dacia nieuwtjes.

Aan het Daciast-logo is inmiddels Dacia Club Nederland toegevoegd. Om het artikel helemaal te lezen kun je op de koptekst of op "lees meer" klikken. Ook de reacties die op een artikel geplaatst worden zijn dan zichtbaar. Je eigen reacties kun je erbij plaatsen zodra je geregistreerd bent. Deze hoofdpagina bevindt zich onder het kopje Home. Hier kun je terecht voor een stukje geschiedenis van Dacia en informatie over de verschillende modellen die Dacia wereldwijd voert. De laatste toevoeging is het nu al opzienbarende SUV-model de Duster. Maar ook de inmiddels niet meer in Nederland verkochte sedan-versie is er te vinden. Speciale aandacht voor De Dacia van...

Als je geregistreerd bent kun je hier je eigen Dacia met foto's plaatsen, zodat iedereen elkaars Dacia kan bewonderen. Je kan er zoveel foto's plaatsen als je wilt en ook reageren op elkaars foto's is mogelijk. Dit is natuurlijk super handig om onderling informatie uit te wisselen. En je hoeft echt niet elke dag bij je eigen foto's te gaan kijken of er een reactie is geplaatst; je krijgt namelijk vanzelf een mailtje dat je hierop wijst (wel even aangeven in je profiel)! Omdat het er leuk uitziet en het je wat makkelijker te maken om je eigen Dacia terug te vinden is je kenteken hierbij levensecht afgebeeld. Het maakt dan niet uit in welk land je woont. Zo zijn er ook al kentekens toegevoegd van Belgische, Duitse en zelfs Roemeense komaf.

Onder het kopje Multimedia hebben we een aantal interactieve koppelingen geplaatst. Zo kun je hier filmpjes van Dacia bekijken. Deze worden regelmatig aangevuld dus regelmatig kijken of er nieuwe tussen staan is de moeite waard. Ook houden we hier de verkoopcijfers van Dacia bij en zijn er kleurplaten voor de kleine Daciasten onder ons te vinden. Heb je vragen, opmerkingen, Dacia nieuws te vermelden of een leuk artikel geschreven dan kun je ons dit toesturen onder het kopje Contact. Alvast bedankt voor je inbreng. Dan komen we terecht aan de rechterkant van de pagina. Hier is als eerste het nieuwe wapenfeit te vinden: Dacia Club Nederland. Onlangs opgericht en met veel leuke dingen in petto... Ander nieuwigheidje is dat we voortaan op Twitter te volgen zijn. [p]In het volgende blokje kun je inloggen of zien dat je ingelogd bent. Ook kan je hier eventuele aanpassingen doen aan je profiel, of bijvoorbeeld extra foto's toevoegen aan "De Dacia van...". Vervolgens zijn de laatste 10 reacties te zien op nieuwsberichten en fotopagina's. Altijd leuk! Onder de laatste reacties staan de laatst geplaatste Dacia's. Net als bij de reacties kan je hier ook op klikken, zodat je gelijk bij de desbetreffende reactie/foto uitkomt. Om het de bezoeker wat makkelijker te maken hebben we de artikelen onder gedeeld in categorieen. Zodat je snel naar je interessegebied kan gaan om te kijken of er iets tussen staat wat je wilt (na)lezen. Voor de echte fanatiekelingen zijn aan de rechterkant nog de blokken te vinden waarin de laatste reacties staan die op het prikbord zijn geschreven.

Zo kun je volledig op de hoogte blijven van de laatste discussies op Dacia gebied. In de laatste twee blokjes laten we nog zien door wie we mede mogelijk worden gemaakt en stellen ons zelf even voor als redactie leden. Om je helemaal wegwijs te maken in de site staan onderaan nog een aantal belangrijke wetenswaardigheden over de Club, onze site, wat extra links. We wensen alle bestaande bezoekers nog heel veel plezier op Daciast.nl en hopen dat er nog vele Daciasten bij komen. En dat we nog vaak de verjaardag van deze site mogen vieren!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.