Dacia Duster

De Dacia Store gaat verhuizen

12-01-2010
Peter
Overig
0

Bochane Dacia Arnhem NoordDe eerste Dacia Store van Nederland gaat verhuizen. Van het Kramersgildeplein 92 gaan we de brug over naar het adres Hazenkamp 15 in Arnhem-Zuid. We blijven dus wel gewoon in Arnhem. Alleen is er voor gekozen dit weer te gaan doen in een Bochane pand naast de Renault-modellen. Uiteraard blijf ik met hetzelfde Daciasme de Dacia-verkopen doen en ook aan de site zal niets veranderen. De Dacia activiteiten die ik vorig jaar ben begonnen vanuit de Dacia Store ga ik dus voortaan vanaf het nieuwe adres organiseren. Zo komt er dit jaar uiteraard een puzzeltocht, gaan we met zijn allen in karavaan vertrekken richting de Nationale Dacia Meeting en maak ik er weer gezellige introducties van bij een nieuw model.

Dus ook bij de Duster introductie in april is iedereen welkom die van een Dacia feestje houdt en het leuk vindt op de hoogte te blijven van de laatste Dacia nieuwtjes. Als iemand een ander idee heeft voor leuke activiteiten dan sta ik daar uiteraard ook voor open.

Bochane Arnhem Zuid

Het openingsweekend is zaterdag 23 januari tussen 10 en 17 uur en ook dit gaat een gezellige dag worden! Het is niet alleen het openingsweekend op de nieuwe locatie, maar ook de nieuwe Dacia Van en Pick-Up kunnen bewonderd worden. Daarnaast is het ook beschouwen als een ietwat verlate nieuwjaarsreceptie waar we gelegenheid hebben om even lekker bij te praten. Voor een hapje en een drankje word uiteraard gezorgd. Graag tot dan!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.