Dacia Duster

De volgende modellen

11-12-2010
RichardMCV
Overig
0

[image=collection,2010,dacia-logo,right]dacia-logo.jpg[/image]De volgende modellen die door Dacia zullen worden uitgebracht, zijn een nieuwe VAN, een MPV en een stadsauto. Deze informatie is gepubliceerd door de franse krant "Le Figaro".

"deze nieuwe modellen luiden een nieuw tijdperk in voor wat betreft design en de prijzen zullen lager dan ooit zijn", aldus Alain Launay, de directeur van het Renault design center dat 2 jaar geleden geopend is in Boekarest. De drie modellen zullen vanaf 2012 geintroduceerd worden in de Europese Unie.

Dacia is geheel eigendom van Renault. En dacia "vist" ook in dezelfde vijver waar ook potentiele klanten van renault kijken. Dus de vraag rijst of dit niet een gevaar inhoudt voor Renault. Renault's entry-level vehicle boss, Gerard Detourbet, heeft te kennen gegeven dat Dacia een autofabrikant zal blijven met eenvoudige modellen, terwijl de modellen die door Renault gemaakt worden meer luxe zullen bevatten.

Ook niet onbelangrijk: betrouwbaarheid van de modellen. Volgens de franse journalisten bevindt Dacia zich in de hogere regionen wat betrouwbnaarheid aangaat. "de meeste auto's van tegenwoordig hebben storingen in de complexe elctronica die zich in de auto bevindt. De daciamodellen hebben electronische systemen die gebaseerd zijn op techniek van 5 tot 10 jaar geleden, daarom zijn ze overduidelijk meer betrouwbaar dan auto's van de laatste generatie". Deze uitspraak werd gedaan door Benoit Abadie, adjunct-directeur van het onlangs geopend Technology Center in Roemenie.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.