Dacia Duster

Denk mee, kom met ideeën!

22-11-2010
Joost
Overig
0

De DenkerAan alle leden van Dacia Club Nederland: Op 31 maart 2010, nu ongeveer 8 maanden geleden, werd door ons, Peter, Mike en Joost, Dacia Club Nederland opgericht. In deze 8 maanden groeiden we uit tot een vereniging van momenteel 114 leden. De eerste maanden zijn we vooral bezig geweest met een aantal bestuurlijke zaken, zoals het opstellen van een huishoudelijk reglement en het opzetten van een ledenadministratie.

Op 11 juli vond onze eerste algemene ledenvergadering plaats, waar ieder lid zijn stem kon laten horen en waar iedereen kon vertellen wat hij of zij van Dacia Club Nederland verwachtte. Voornamelijk vanwege vakanties kregen we een negentiental afmeldingen. Buiten het bestuur waren er verder precies 4 leden aanwezig op deze ledenvergadering. Een schamel aantal als je in ogenschouw neemt dat we op dat moment al 96 leden hadden. Vervolgens stond op 11 september in Arnhem een minimeeting met barbecue gepland met de bedoeling zoveel mogelijk clubleden in een gezellige ambiance met elkaar kennis te laten maken.

Vanwege te weinig animo (13 personen inclusief bestuur) waren we genoodzaakt deze minimeeting af te blazen. Tot slot stond op 27 november een Sinterklaasmiddag in Almere op ons programma, waarvoor we wederom jullie allen en jullie kinderen voor uitnodigden. En jullie raden het misschien al: ook dit gebeuren moesten we cancelen bij gebrek aan belangstelling. Buiten het bestuur om meldden zich slechts 3 leden hier voor aan. Allemaal heel teleurstellend. Blijkbaar spannen we ons als bestuur dus in voor zaken waarvoor we onze leden niet van huis krijgen. En dat is erg jammer en zonde van de tijd die wij er aan besteden.

Taak van het bestuur is echter ook goed te luisteren naar wat de leden willen en verwachten van de vereniging. Daarom nu dit schrijven, dat niet gezien moet worden als een negatief verhaal van het bestuur, maar als een oproep aan iedereen, aan elk lid dus, om ons te laten weten wat jullie van Dacia Club Nederland verwachten. Wat moeten we als bestuur doen om deze vereniging voor iedere Daciast aantrekkelijk te maken? Kom alstublieft met ideeen, zodat we voor 2011 een leuk programma kunnen opstellen, waarbij we wel op de aanwezigheid van een groot aantal leden kunnen rekenen. Steek zelf ook eens de handen uit de mouwen, schrijf bijvoorbeeld eens een leuk artikel voor onze website, waarop tegenwoordig vooral mede dankzij de welwillende medewerking van onze leden Herke Voorburg van mcvjournaal.punt.nl en Richard Tijink van daciamodellen.nl al het Dacianieuws te vinden is.

Wij als bestuur kunnen het absoluut niet alleen. We zijn een vereniging, waar leden een grote inbreng kunnen hebben, maar van die mogelijkheid moeten jullie allen dan ook gebruik maken. Dus kom zo snel mogelijk met ideeen, zo mogelijk nog voor 12 december a.s. Dan kunnen we op de algemene ledenvergadering, die begin 2011 gepland staat, een inventarisatie van deze ideeen aan jullie allen voorleggen. Dan kunnen we wellicht een aantrekkelijk jaarprogramma opstellen, waar zoveel mogelijk leden zich in kunnen vinden. Dus mail je reactie naar info@daciast. Dit hoeft echt geen lange reactie te zijn en is ook zeker niet verplicht, maar dan weten wij wat we in de toekomst voor jullie kunnen betekenen. Om zo het bezit van de Dacia en het lidmaatschap van Dacia Club Nederland nog plezieriger te maken, want daar doen we het voor! Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!

Peter, Mike en Joost


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.