Dacia Duster

Druk programma!

11-04-2010
Peter
Club
0

Er staan een aantal leuke Dacia evenementen in de planning. Daciast gaat volop met de Dacia Club Nederland aan de gang. Bij Bochane is het tijd voor de introductie van het jaar en er staat weer een gezellige puzzeltocht op de agenda.

17 april

17 april: Sneak Preview

Bochane heeft het voor elkaar gekregen dat zij de Dacia Duster eenmalig van de importeur mogen gebruiken op zaterdag 17 april! Voor de mensen die niet meer kunnen wachten om hem te zien, zijn dus van harte welkom tijdens de 'sneak preview' op deze dag. Daarnaast is deze dag natuurlijk ook perfect als je tijdens het officiele introductieweekend verhinderd zou zijn. Ook Renault-dealer Mafait in Almere heeft op 17 april een 'sneak preview', waarbij ook een Duster aanwezig is! De perfecte kans voor de mensen in centraal en oost-Nederland om de Duster te bezichtigen!

23 en 24 april

23 en 24 april: Introductie Duster

Over twee weken is het zover: de officiele landelijke introductie van de Dacia Duster! Vrijdag en zaterdag, 23 en 24 april staat volledig in het teken van de nieuwe Dacia Duster. Bochane grijpt dit moment met twee handen aan om er een gezellige dag van te maken. Dus wil je de nieuwste trots van Dacia zien, een gezellig dagje hebben om bij te praten met andere Daciasten of wil je hem gewoon kopen, kom dan langs. Iedereen is van harte welkom. Bochane zorgt uiteraard weer voor een uitgebreide catering.

25 april

25 april: Puzzeltocht 2010

Verder is er de zondag van de introductie wederom een leuke puzzeltocht voor het gezin uitgezet. Dit in navolging van de gezellige puzzeltocht van maart 2009. Dit jaar wordt de puzzeltocht verreden op zondag 25 april van 10.00 uur tot 17.00 uur. Deelname is kosteloos. Vertrektijden zijn tussen 10.00 uur en 13.30 uur. Voor de top 5 rijders die de meeste punten hebben gehaald geeft Bochane net als vorig jaar dikke prijzen weg!

  • Hoofdprijs: 250 euro
  • Tweede prijs: 200 euro
  • Derde prijs: 150 euro
  • Vierde prijs: 75 euro
  • Vijfde prijs: 75 euro

Deze prijzen zijn alleen te besteden aan accessoires bij Bochane Arnhem-Zuid. Verder worden er lunchpakketjes geregeld en is er mooi weer besteld. Het beloofd in ieder geval een leuke dag te worden. Inschrijven kan via de speciale inschrijfpagina. Inschrijven is nodig zodat we weten hoeveel personen er komen, in verband met het bestellen van de lunchpakketjes en dergelijke. Denk eraan dat 25 april al over twee weken is, dus wacht niet te lang. Op dit moment hebben we al meer dan 20 auto's die meerijden en het maximum is gesteld op 50 auto's. Denk eraan wat kleingeld mee te nemen, je gaat namelijk tijdens de route met de veerpont het water over! De mooie route duurt ongeveer tussen de 2,5 en 3 uur. Bij vragen horen we het graag!

25 april: Dacia Club Nederland

Tijdens de puzzeltocht zal het bestuur van Dacia Club Nederland ook aanwezig zijn. Als je kennis wil maken met het bestuur en/of lid wil worden van de vereniging dan ben je uiteraard ook van harte welkom. Op deze dag zal ook Richard Tijink van Daciamodellen.nl aanwezig zijn. Graag tot ziens op een van deze dagen!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota