Dacia Duster

Garantie-actie

28-04-2010
Peter
Overig
0

5 jaar garantieDe verkopen van de Dacia Duster zijn in volle gang en gaan erg goed. Een van de redenen hiervoor is wellicht de lange garantie. Zo heeft in Nederland de Dacia Duster al als enige in Europa een fabrieksgarantieperiode van 5 jaar of 100.000 km (wat het eerste komt). Deze lange garantie is wellicht gekozen om de kwaliteit van Dacia te benadrukken, de concurrentie op scherp te zetten en Dacia nog beter op de kaart te zetten.

Samen met het roetfilter op de diesel (voor het eerst op een Dacia!), het stoere uiterlijk (daar zijn leaserijders gevoelig voor) en de vermelding als stationwagen bij het RDW (SUV's zijn niet geliefd bij de leasemaatschappijen), is er een hele goede verkooppotentie te verwachten voor de Duster bij de leasemaatschappijen. Om Dacia als merk geheel een verkoopboost te geven heeft de importeur tijdens de introductieperiode van de Dacia Duster een garantie-actie gemaakt voor alle Dacia-modellen. Zo zijn de prijzen tijdelijk verlaagd en zijn er ook aanvullende contract mogelijkheden. In de onderstaande tabel is dit te zien.

Model48 maanden
100.000 kilometer
60 maanden
100.000 kilometer
60 maanden
150.000 kilometer
Logan MCVNormaal: € 225
Tijdelijk: € 199
Normaal: € 325
Tijdelijk: € 299
Nieuw!
€ 479
SanderoNormaal: € 225
Tijdelijk: € 199
Normaal: € 325
Tijdelijk: € 299
Nieuw!
€ 479
Duster--Nieuw!
€ 479

(Actie)voorwaarden:

  • Deze aanbieding is geldig t/m eind juni 2010
  • Het contract kan worden afgesloten op Dacia voertuigen die in het bezit zijn van de eerste eigenaar
  • jonger zijn dan 2 jaar oud (datum deel 1)
  • Het contract dient voor 1 juli te zijn aangemaakt door de Dacia dealer

Naast de garantie krijg je ook gratis professionele hulp bij autopech en schade (vrijwel geheel Europa). Deze actie is dus niet alleen gunstig als je een nieuwe Dacia wil kopen, maar ook als je er al een in je bezit hebt die voldoet aan de bovenstaande voorwaarden! Doe er je voordeel mee!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.