Dacia Duster

Maxxis Scancovery Trial

13-12-2010
RichardMCV
Evenement
0

[image=collection,2010,dacia-duster-maxxis-scancoverytrial-2011,full]flash021.jpg[/image]

Begin november plaatste ik hier op de site al een bericht over een autosportevenement. Dit evenement wordt gehouden voor een goed doel. In dit gerval: De CliniClowns. Tijdens dit evenement zal er ook een Dacia Duster mee rijden.

Deze Dacia Duster is door dacia-dealer Herwers ten beschikking gesteld. Te tijde van het vorige artikel was de Duster er nog niet; nu is dat wel het geval.

De auto is nu geheel voorzien van stickers van sponsoren.

Op 8 januari gaat de tocht van start; dan zullen de equipes vertrekken naar het hoge noorden voor een tocht van zo'n 7000 km kriskras door Scandinavie.

Hier een aantal foto's van de Duster:

Het doel van Team4cc:

Wij willen aan deze uitdaging deelnemen om het verschil te maken dat kinderen die het moeilijk hebben een moment van blijdschap te bieden en ze mee te voeren in een wereld waar niet het ziek zijn maar de blijdschap en het samen genieten en lachen centraal staan dit wordt door het werk van de cliniclowns mogelijk gemaakt en dit dragen wij een warm hart toe.

Wilt u ook deze kinderen en hun familie een moment van blijdschap en mooie herinneringen geven steun dan het werk van dit unieke doel wat voor veel kinderen een groot verschil maakt. Elk kind is uniek. Wij zijn er voor zieke en/of gehandicapte kinderen. En elk kind heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Dat vraagt om verschillende soorten afleiding en plezier die passen bij het kind en de omgeving.

Een daarvan - en ook de bekendste - is de clown die op de kinderafdeling langs komt. Maar de wereld van de CliniClowns is ook via de computer te bereiken. Speciaal voor zieke en/of gehandicapte kinderen thuis is er Neuzenroode.nl. Daarnaast kunnen kinderen in een spannende tiendelige serie de avonturen van Dikkie en Pop beleven.

Op momenten dat de CliniClowns niet fysiek in de ziekenhuizen aanwezig zijn biedt de Speelkoffer afleiding en plezier. Deze Speelkoffer is zo groot dat kinderen er bijna in kunnen staan, hij heeft onder andere een interactieve lachspiegel met vele innovatieve snufjes (zoals het maken en versturen van foto's), een clownsorkest, een spannend evenwichtspel en filmpjes.

Voor kinderen met een meervoudige handicap en kinderen met een (licht) verstandelijke handicap en/of autisme tot 19 jaar en hun gezin of begeleiders is de CliniClowns Theatertour ontwikkeld.

Ook organiseert CliniClowns verschillende evenementen, van een Sport- en Speldag tot een heus Kindergala, om zoveel mogelijk zieke en/of gehandicapte kinderen weer even kind te laten zijn.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.