Dacia Duster

Renault Sandero Concept

27-10-2010
RichardMCV
Overig
0

[image=collection,2010,close-up,right]close-up1.jpg[/image]De Sandero Stepway wordt hier in Nederland onder de merknaam Dacia verkocht. Dat is echter niet overal zo; in Zuid-Amerika gaat deze als Renault door het leven. 

Renault vond het blijkbaar nu tijd om een Conceptversie op de markt te brengen van de Stepway. Beetje laat aangezien de productie-versie al rondrijdt, lijkt me. Op de plaatjes hieronder is duidelijk de vorm van de Sandero herkenbaar. Met wat andere lakkleuren en motiefjes kom je al een heel eind. Maar daar is het niet bij gebleven: het front kreeg een zeer herkenbare Renault grille. Deze grille heeft namelijk verdacht veel weg van de grille van een ouder model Scenic.

Deze Concept is onthuld op de autoshow  van Sau Paulo, in Brazilie. Met het bloemetjes-motief wil men bij Renault blijkbaar ook de dames wakker schudden. In combinatie met gewijzigde side-skirts, achter- en voorbumper, andere velgen en LED-verlichting!!! ziet het er toch wel heel anders uit. Zelf vind ik de abrupte overgang van kleur bij de achterportieren niet zo geslaagd. Het lijkt net of er na een schade-gevalletje een andere kleur deur geplaatst heeft.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.