Dacia Duster

Uit de nog-niet-zo-oude-doos

06-05-2010
Mike
Overig
0

Oude foto van een Dacia 1300Af en toe ontvangen we e-mails met een korte tekst, een paar foto's, of een aantal plaatjes gevonden op internet. Vaak niet genoeg om een compleet bericht voor te plaatsen, en dan bewaar je het maar voor later. Zoals mijn moeder vroeger al zei (bijvoorbeeld als ik mijn kamer weer eens op moest ruimen): van uitstel komt afstel!

En dat is eigenlijk jammer, want soms zitten er best leuke dingen bij. Voor een aantal nog te plaatsen artikelen (hierover later meer), ben ik het e-mailarchief eens ingedoken, en heb deze pareltjes maar eens voor jullie online gezet! Veel kijk- en leesplezier! Andrei stuitte op een oud artikel uit de Volkskrant, getiteld God vergeve de Dacia.

Het is een artikel van ruim negen jaar geleden, dus van de nieuwe generatie Dacia en de samenwerking met Renault was toen nog geen sprake. Erg leuk leesvoer! Ruud kwam deze "Kia" op de A12 tegen. Zeker nog in de ontkenningsfase.

daciakia

Timo Peters van Renault Nieuwendijk in Aalsmeer mailde ons een paar foto's van een Stepway op 18 inch (!) lichtmetaal.

Arjan mailde ons deze foto van een gephotoshopte lila Sandero. Behoorlijk verlaagd, flinke sideskirts, een andere bumper, en een setje ontzettend grote velgen eronder!

lila Sandero

Van Hein Arns kregen we een aantal foto's uit 2006 doorgemaild van het Wereldkampioenschap Rally in Duitsland. Daar werd destijds een Dacia Logan als safety-car ingezet.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.