Dacia Duster
Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
FAQ
Dacia's van leden
Handleiding aanvragen
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Terugroep-acties
Kleurplaten
Statuten
Voorwaarden
Privacy
Contact

Vernieuwd: De Dacia van...

14-02-2010
Mike
Overig
0

De Dacia van... compleet vernieuwd!Zoals inmiddels waarschijnlijk wel bekend zal zijn, zijn we een paar weken geleden de grens van 100 Dacia's bij 'De Dacia van...' gepasseerd. Een moment om ook dat onderdeel van de site eens onder de loep te nemen. Hoewel het er allemaal natuurlijk prachtig uit zag, duurde het wel steeds langer om de pagina te laden, vooral door het grote aantal foto's. Dit was inmiddels opgelopen tot ruim boven de 300, en dan hebben we de kentekenplaten nog niet eens meegerekend.

Aangezien er toch aanpassingen moesten worden gedaan, was het gelijk een mooi moment om een lang gekoesterde wens van meerdere bezoekers in vervulling te doen gaan: het reageren op foto's van andere Daciasten! Net zoals bij de nieuwsberichten vind je nu een blokje waar je je reactie kunt intypen. Indien je in je profiel hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wil worden van Daciast.nl nieuws, dan hebben we gelijk voor je aangezet dat je ook op de hoogte gehouden wordt van reacties op jouw profiel. Als iemand dus reageert op jouw foto's, ontvang je gelijk een e-mail waar je de reactie in kunt teruglezen. Wel zo makkelijk! Je kunt controleren of je deze optie aan hebt staan.

Voor wat betreft de snelheid van de pagina is er nu voor gekozen om de pagina op te gaan delen in stukken van 10 gebruikers. Zo hoef je geen minuten meer te wachten totdat al die kleine fotootjes eindelijk geladen zijn. Net zoals bij het onderdeel multimedia zit er een 'Vorige' en 'Volgende'-knop onder, en staan er paginanummers, zodat je snel naar de juiste pagina kunt springen. We hopen dat de wijzigingen zorgen voor een prettigere gebruikerservaring. Mocht je zelf nog een goed idee hebben, aarzel dan niet om ze aan ons door te geven!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota