Dacia Duster

Verslag en foto's tweede puzzeltocht

02-05-2010
Joost
Evenement
0

Puzzelrit 2010Zondagochtend 25 april kwamen de deelnemers aan de tweede puzzeltocht uit alle windstreken van Nederland naar de Hazenkamp in Arnhem gereden, waar ze door het team van Bochane allerhartelijkst werden ontvangen met een kopje koffie, thee of frisdrank. Veel deelnemers maakten tevens van de gelegenheid gebruik om de aanwezige Dacia Duster in de kleur Noir Nacre uitgebreid te bekijken.

Hierbij waren de ooh's en aah's niet van de lucht en viel er slechts sporadisch een kritische noot te beluisteren. Gezien de vele positieve reacties op dit nieuwe model is de verwachting gerechtvaardigd dat Dacia ook met deze auto weer flink gaat scoren. Peter voorzag intussen de deelnemers van de puzzeltocht van een routebeschrijving en vragenlijst en door zijn Bochane collega's werd aan iedereen ook nog een rijkelijk gevuld lunchpakket uitgereikt. Joris zorgde er voor dat alle rijders voor het vertrek met hun auto nog op de gevoelige plaat werden vastgelegd. Daarna was het aan de puzzelaars om de tocht tot een goed einde te brengen. In de loop van de middag keerde iedereen weer druppelsgewijs op het vertrekpunt terug.

De een vond de rit en de gestelde vragen uitermate moeilijk, en een ander vond het allemaal wel meevallen. Iedereen zei wel genoten te hebben van een prachtige tocht door een mooi stukje natuur. Jammer dat een pontje vanwege de lange wachttijden sommige deelnemers in tijdnood had gebracht. Na afloop werd onder het genot van een drankje nog uitgebreid nagepraat. Nadat ook de laatste deelnemer binnen was, vond omstreeks 17.00 uur de prijsuitreiking plaats.

Daarna keerde iedereen weer huiswaarts, de prijswinnaars met een mooie waardebon, te besteden bij Bochane, en sommige anderen met een offerte op zak voor een Duster en zelfs een iemand met een koopovereenkomst voor deze bijzonder mooie auto. Rest mij alle medewerkers van Bochane Arnhem te danken voor hun gastvrijheid, de goede verzorging van de lunchpakketten, en voor de moeite die zij zich getroost hebben ook dit jaar weer een prachtige puzzeltocht voor te schotelen. We kijken nu al weer uit naar de puzzeltocht van 2011! Klik op een van onderstaande foto's voor een vergroting. Met dank aan Joris voor het maken van de foto's!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.