Dacia Duster

Virtuele tuning Dacia Duster

10-12-2010
RichardMCV
Dacia Duster
0

Tsja, momenteel staat de Dacia Duster nogal in de belangstelling. Je vind hem als deelnemer van diverse testen en vergelijkingen in vele landen. En een ieder heeft er zo haar of zijn mening over.  En zo ook de Roemeense designer die luistert naar de naam Ciprian Andrus. Hij heeft de Duster als dankbaar onderwerp genomen voor een complete makeover, virtueel wel te verstaan. Hij heeft de SUV van Dacia een geheel ander jasje gegeven.

Aandacht is uitgegaan naar (uiteraard) de buitenzijde van de auto, maar ook de delen die snelheid uitstralen zijn aangepakt.

Aan de voorzijde van de Duster zien we een bumper met verrassende vormgeving; de grote luchtinlaten zijn dominant aanwezig. De grille is hierbij natuurlijk ook gewijzigd. Angel Eyes kunnen hierbij niet ontbreken, zeker niet in combinatie met "booskijkers". De motorkap is ook gewijzigd door extra inlaten toe te voegen.

De Duster is voorzien van een extra body kit om de auto een veel stoerder uiterlijk mee te geven. In combinatie met de enorme banden is dit de moeite waard om naar te kijken.

Een geslaagd ontwerp... zou bij mij wel op de oprit mogen staan...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.