Dacia Duster

Wijzigingen - UPDATE

16-11-2010
RichardMCV
Dacia Duster
0

configuratorIn het artikel van gisteren over de diverse uitvoeringen van de Duster gaf ik aan dat er geen benzineversie meer worden geleverd van de 4x2 uitvoering. Nu lijkt het of die informatie niet juist is.

Herke heeft terecht opgemerkt dat deze modellen nog wel zijn te vinden bij www.dacia.nl.

Waar gaat het om?

Op dit moment zijn er twee mogelijkheden:

  1. De officiële site is nog niet volledig begewerkt (en dat is deels ook zo);
  2. Er zit een (grote) fout in de configurator bij het kiezen van de Duster.

Volgende is het geval: Ik heb via de officiële site de Duster bekeken. Dan staat er links in het rijtje  "configurator". Das leuk, kun je zelf uit de opties je Duster samenstellen. Dus aanklikken. Je krijgt dan de mogelijkheid om de brandstofsoort te kiezen. Een heel redelijke keus, lijkt me. Ik koos voor de optie "benzine".  vervolgens op "volgende stap" geklikt. en tot mijn verbazing krijg ik alleen maar de 4x4 te zien.

Tot zover wordt de configurator juist gebruikt.

Nou gaan we het anders doen. In plaats van dat we de keuze voor de brandstofsoort  invullen, vullen we helemaal niets in (beetje eigenwijs..) en gaan direct door naar "02 versies". En warempel, daar verschijnen wel alle mogelijke versies van de Duster, zowel met benzine als met diesel! in de lijst die je nu krijgt staan de 4x2 versies wel vermeld. maar dan...

Uiteraard wil je dan ook graag de technische gegevens zien. Dus ik sla de financiering en het personaliseren over en ga door naar de technische eigenschappen. Daar is vervolgens het overgrote deel niet ingevuld.

Hier ligt dus nog een schone taak voor Dacia om de site te updaten...


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.