Dacia Duster

Winnaar Dacia Duster bekend

03-06-2010
Mike
Club
0

Dacia Duster schaalmodelWe hebben nog even gewacht totdat de bank in ieder geval ook de betalingen van gisteren verwerkt zou hebben, zodat we geen mensen zouden benadelen. Maar nu is de winnaar dan toch bekend: kok! Zijn alleszeggende reactie "altijd al een Duster willen hebben" is nu dan toch waarheid geworden! Kok ontvangt zometeen van ons een e-mail dat hij de winnaar is.

Uiteraard mag Kok, indien hij er zondag is, de Duster persoonlijk in ontvangst komen nemen. Dacia Club Nederland is komende zondag aanwezig op de Dacia fandag in Doorn met een eigen stand. Je kunt dus gezellig even langs komen om met ons een praatje te maken, of misschien wilde je nog wat meer informatie voordat je lid wordt. Want dat kun je zondag bij onze stand ook; na betaling kun je zelfs direct je clubpas meenemen! De Dacia fandag wordt dit jaar weer gehouden in Doorn.

Mocht je niet bekend zijn in Doorn dan kun je je navigatiesysteem vragen je te brengen naar de Leersumsestraatweg in Doorn. Verwacht wordt dat Dacia Nederland net als vorig jaar weer tekstkarren zal plaatsen om op het laatste stuk de weg te wijzen. Vanaf 10.00 uur is elke Dacia rijder van harte welkom. Om 12.00 uur zal er een wel hele aparte Duster getoond worden. Daarna kun je als passagier plaatsnemen in de Duster, en van dichtbij meemaken hoe deze zich op een 4x4 terrein gedraagt. Om 14.30 uur zal bekend worden gemaakt wie de winnaar is van de Mooiste Dacia van 2010. Graag tot zondag op de Dacia fandag!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.