Dacia Duster

2 DIN autoradio - deel 3

20-05-2011
RichardMCV
Overig
0

[image=collection,2011,inbouwdeel-alarmschakelaar,right]schakelaar-alarm.jpg[/image]Maar nu nog de schakelaar voor de alarmlichten. Deze heb ik bovenop het dashboard gepland. En hier moet ik dus een gok gaan nemen. Ik kan namelijk niet zien of voelen hoeveel inbouwdiepte ik heb! En dat gaf me wel even de kriebels. Maar goed, ik ga een gokje wagen; elk probleem kan opgelost worden...

Ik heb weer met plakband de afmeting van het inbouwdeel afgezet op het dashboard en heb dezelfde werkwijze met de accuboormachine gebruikt als bij de middenconsole.

Tsja, en toen bleek ik verkeerd gegokt te hebben! Na het verwijderen van het stukje dashboard bleek dat daaronder een stalen steun zat. Dus de schakelaar kon daar niet geplaatst worden. Bij nadere inspectie bleek ik nog maar één andere mogelijkheid te hebben: de opening verder naar beneden te verplaatsen. Hierbij wordt deze natuurlijk groter (langer) dan de bedoeling maar dat is wel af te dekken. De kabel van deze schakelaar moest wel verleng worden maar dat stelt natuurlijk niets voor.

Ik heb het inbouwdeel (dat nu niet lang genoeg is) voorzien van een onderlegplaat (langwerpig) om zodoende het te grote gat in het dashboard op te vullen. Beide delen (polycarbonate en ABS) met 2 componentenlijm aan elkaar geplakt (polycarbonate en ABS) om deze vervolgens ook te plamuren, schuren en spuiten.

DEEL 4 VOLGT......


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota