Dacia Duster

Accessoires voor de Duster

30-09-2011
RichardMCV
Dacia Duster
0

De Duster is van zichzelf al een niet te missen verschijning. Onmiskenbaar een Dacia, zeker als je hem in je binnenspiegel ziet aankomen. Een grote groep kopers schaft de auto aan en neemt deze zoals hij is, eventueel met metallic lak. Een ander deel echter wil de auto graag verfraaien met diverse accessoires.

En hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt via de dealer produkten laten monteren zoals sidebars of wielkastbeschermingen. Een andere optie is eens te gaan kijken bij andere bedrijven die voor diverse merken accessoires leveren. Heel vaak zit daar ook wel een geschikt produkt tussen.

Daarom ditmaal een artikel over een 2-tal bedrijven die zich hebben toegelegd op het leveren van produkten voor de professionele auto accessoire markt. Één van deze twee bedrijven is Aldor Automotive. Naast het design & fabricage van autostyling producten leveren ze ook nog bedrijfswageninrichtingen, spuiten ze kunststof autostyling produkten en kunnen ze zorgdragen voor reclamebelettering.

Het bedrijf heeft 2 produkten voor de Duster ontwikkeld. Neem bijvoorbeeld de spoiler voor op de achterklep. Vanaf half oktober is deze te bestellen. Leverbaar in matzwart gespoten of gespoten in de kleur van de auto. Een mooie accessoire om je Dacia te onderscheiden van andere Dusters. Bescheiden van uitstraling maar wel passend in de lijn van de auto. Deze spoiler kost EUR 320,- exclusief transportkosten.

Het andere bedrijf is car-bags.com. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van reistassensets, op maat gemaakt voor diverse auto's. En daar is de Duster ook aan toegevoegd. Hiermee is er de mogelijkheid voor de eigenaar (of eigenaresse natuurlijk) om bagage geordend mee te nemen. Deze reistassen worden als set geleverd. Met deze set vul je daarmee exact de gehele kofferruimte van de Duster. De tassen onderop zijn trolleytassen en de tassen bovenop zijn tassen met een verstelbare schouderband. Ideaal voor op vakantie of een weekendje weg! Nooit meer zorgen of al je bagage wel in de auto past. Deze tassenset kost EUR 299.- excl. verzendkosten (leverbaar vanaf begin december).

Opmerking: De reistassenset is gemaakt voor de Duster in 4x4 uitvoering. Bij de 4x4 ligt de laadvloer hoger dan bij de 4x2 vanwege de aanwezige 4x4 techniek onder de laadvloer. De set past echter ook uitstekend in de 4x2 versie. Hierbij wordt een minimale ruimte overgehouden tussen de bovenkant van de tassen en de onderzijde van het afdekscherm.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota