Dacia Duster
Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
FAQ
Dacia's van leden
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Terugroep-acties
Kleurplaten
Statuten
Voorwaarden
Privacy
Contact

Ben er even vandoor

29-04-2011
RichardMCV
Overig
0

rustpauze tijdens de rit naar het zuidenGelukkig, het is weer even tijd om uit te blazen. Een welkome afwisseling in de hectiek van alledag. Morgenvroeg om 05:00 stappen we in onze Daas voor een ritje naar het zuiden. De auto staat ingepakt klaar, vloeistoffen en dergelijke allemaal gecheckt.

De rit naar onze bestemming is ongeveer 1200km. Dit gaan we in één keer doen; we rijden met z'n tweeen. We zijn maar een weekje weg maar dat is voldoende om weer op adem te komen. We gaan via Breda NL verlaten om via Antwerpen, Gent en Lille ons te verplaatsen richting Parijs, de stad waar het altijd druk is. Aangezien we vroeg vertrekken hoop ik tussen 11:00 en 12:00 uur Parijs voorbij te zijn.  

Vervolgens zakken we af via Orléans, Vierzon en Limoges over de A20 tot aan Souillac war we de snelweg verlaten om het binnenland in te gaan. Vanaf de snelweg is het nog een uurtje rijden naar de eindbestemming: Le buisson de Cadouin.

In een week tijd gaan we zo'n 3000 km afleggen met de MCV die daarmee de 60.000 km zal passeren.

Hier op de site gaat het plaatsen van artikelen gewoon door als de techniek ons niet in de steek laat. Op mijn eindbestemming heb ik geen internet of televisie. Internetten zou kunnen via de VVV in een plaats ongeveer 10km verderop.

Email kan ik dus even niet beantwoorden, evenmin als het goedkeuren van aanmeldingen hier op de site en op het Daciaforum. Vanaf  maandag 9 mei sta ik weer tot jullie beschikking!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota