Dacia Duster

Brochures

06-11-2011
RichardMCV
Overig
0

[image=collection,2011,renault-stepway,right]renault-stepway.jpg[/image]

Zo, de afgelopen dagen is er even stevig verder gewerkt aan de website. Bovenaan de website staan twee tabbladen; "wallpapers" en "Downloads". Beiden zijn bijgewerkt maar de nadruk lag vooral op het tabblad "Downloads". Zoals jullie wel weten wordt Dacia in veel landen verkocht. Soms ook onder andere merknamen. Zo worden ze ook als Nissan, Renault en zelfs als Mahindra verkocht.

Met zeer grote regelmaat krijg ik van bezoekers mailtjes met brochures als bijlagen of links naar brochures die hier nog niet op de site staan. Deze heb ik een tijdje verzameld en dit weekend had ik de mogelijkheid om ze aan te vullen.

Er stonden al 480 brochures en prijslijsten uit 29 landen hier op de site; met de grote update van dit weekend zijn dat er maar liefst 674 brochures en prijslijsten geworden, uit 40 landen!

Aan de hand van dit soort brochures kun je mooi de diverse verschillen zien tussen de versies die wereldwijd verkocht worden. Ook is de prijs-ontwikkeling bij te houden. Leg je de diverse brochures naast elkaar dan zie je ook dat een optioneel te bestellen item grote verschillen in prijs kan hebben.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota