Dacia Duster
Homepagina
Inloggen
Archief
Modellen
Wallpapers
Downloads
FAQ
Dacia's van leden
Historie
Lakkleuren
Fabrieken
Dealer-lijst
Terugroep-acties
Kleurplaten
Statuten
Voorwaarden
Privacy
Contact

Brochures en Wallpapers

11-09-2011
RichardMCV
Overig
0

foto van de mcv ten behoeve van brochureBovenaan deze website vind je de mogelijkheid om brochures te bekijken. De zeer uitgebreide lijst is deze week weer bijgewerkt; maar liefst 82 toevoegingen zijn er gemaakt. Om aan te geven welke het zijn ben ik begonnen om de datum van toevoeging erachter te plaatsen.

Steeds meer landen stellen Brochures en prijslijsten digitaal beschikbaar. Dit is een ideale bron van informatie. Je kunt namelijk op deze wijze de prijsontwikkeling bijhouden van Dacia. Ook kun je mooi zien dat er toch nog redelijk grote verschillen zijn per land. Bijvoorbeeld in kleurstelling. Kleuren die hier niet geleverd worden en elders wel. En het motoren-aanbod is ook heel divers. Er zijn motorversies die bijvoorbeeld in de hier geleverde Dacia's niet beschikbaar zijn en in andere landen wel.

Om dit soort gegevens te kunnen vergelijken probeer ik hier zoveel mogelijk van dit soort brochures en prijslijsten te verzamelen. Uiteraard kost dit opslagruimte.

Voor de huidige hoeveelheid brochures en prijslijsten die hier op de website beschikbaar zijn is 967 MB aan opslagruimte in gebruik en het blijft nog steeds groeien. Op moment van het maken van dit artikel staan er 471 brochures en prijslijsten uit 29 landen beschikbaar op deze website.

Dit geldt overigens ook voor de Wallpapers; foto's op hoge kwaliteit. Ook deze nemen veel ruimte in. Op dit moment beschikt deze website over totaal van 476 foto's in groot formaat; deze nemen ruim 1.5 GB in aan opslagruimte.

Hiermee beschikt deze website over de grootste verzameling aan brochures, prijslijsten en foto's die te downloaden zijn.

De brochures en prijslijsten vind je, net als de wallpapers, bovenaan deze site. Handleidingen staan aan de rechterzijde in de sidebar.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota