Dacia Duster

Dacia City

28-04-2011
RichardMCV
Overig
0

[image=collection,2011,duster-city,right]duster-city.jpg[/image]Er wordt al een tijdje gesproken over een Dacia City, als stadsauto. Waarschijnlijk zal de MPV er eerder komen maar dat terzijde. Dacia Zwitzerland heeft al een City versie in het leveringspakket zitten.

duster in City uitvoeringHet betreft hier dan wel een speciale uitvoering van de Duster. Standaard is deze voorzien van de wielkastbeschermingen en stootlijsten onder op de deuren (zaken die hier gewoon optioneel zijn).

Daarnaast is deze alleen leverbaar als 4x2 uitvoering, in zowel benzine als diesel. Verder zijn er eigenlijk geen bijzonderheden te melden over deze auto aangezien het een normale versie betreft die "af importeur" voorzien is van bovengenoemde zaken.

Optoneel is er nog voldoende te bestellen bij dit actiemodel, zoals het Pack Confort. Dit bestaat uit zijairbags, waarschuwingslampje gordel, electrische bedienbare ramen voor en centrale portiervergrendeling. Daarnaast zijn er nog meer "packs" mogelijk zoals Pack City, Pack Cool & Sound (radio en airco, 1€168!) en Pack Modulariteit.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.