Dacia Duster

Dacia Club Nederland met stand aanwezig op Dacia Fandag

16-05-2011
Joost
Club
0

Naast gezellig bijpraten en het beantwoorden van uw vragen over de Club zullen wij tijdens de meeting onder andere de volgende acties en activiteiten hebben.

Navigon 40 Easy Europe 23

Laat je clubpas scannen en maak kans op een navigatiesysteem

Dacia OpkikkerritNet als vorig jaar zal Dacia Club Nederland weer met een eigen stand aanwezig zijn op de Dacia Fandag, die a.s. zondag 22 mei wordt gehouden op het Doornse Gat. Elk lid dat bij onze stand zijn clubpas laat scannen doet mee aan de verloting van een navigatiesysteem, de Navigon 40 Easy Europe 23, uitgerust met o.a. actieve rijstrookassistent en TMC. Ook zij die zich op deze dag nog aanmelden als lid en het contributiebedrag van 25 euro betalen dingen mee naar deze mooie en vooral ook nuttige prijs.

Voorinschrijving Dacia Opkikkerrit

Voor alle Daciarijders, zowel leden als niet leden, organiseert Dacia Club Nederland op zondag 25 september 2011 de Dacia Opkikkerrit, een puzzelrit vanuit De Muzenhof in Ermelo ten behoeve van de Stichting Opkikker.

Mascotte stichting OpkikkerDe Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind en is een organisatie opgezet door en werkzaam met vrijwilligers. Voor het realiseren van de Opkikkerdagen is geld en hulp nodig. De Stichting is hierbij afhankelijk van diensten, donaties of sponsoring. De bedoeling is dat de deelnemers zich voor deze puzzelrit door familieleden, vrienden en kennissen laten sponsoren. Hierover volgt te zijner tijd nog nadere informatie. Wel weten we in verband met de voorbereidingen van deze rit graag tijdig op hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen rekenen.

We willen daarom de bezoekers van de Dacia Fandag in de gelegenheid stellen zich op deze dag alvast vrijblijvend aan te melden voor deze puzzelrit. De mascotte van de Stichting Opkikker zal hiervoor op die dag formulieren verspreiden, die u ingevuld in kunt leveren bij onze stand. Wij houden u de komende maanden dan verder per e-mail en via onze website op de hoogte.

Lever uw oude mobieltjes in!

Stichting Opkikker zamelt mobiele telefoons inDacia Club Nederland zet zich dit jaar in om zoveel mogelijk oude mobieltjes in te zamelen voor de Stichting Opkikker. Voor elk mobieltje dat wij voor deze Stichting inzamelen ontvangt Stichting Opkikker 3,50 euro. De doelstelling van de Stichting voor 2011 is het inzamelen van maar liefst 60.000 mobiele telefoons! En wij gaan hen daarbij helpen! Maar daar hebben we wel uw hulp voor nodig. Breng daarom allemaal uw oude mobiele telefoon mee naar de Dacia Fandag en deponeer die in de speciale verzameldoos bij onze stand.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Kortingsbonnen Duinrell Wassenaar

DuinrellVan Attractiepark Duinrell hebben we maar liefst 200 kortingsbonnen ontvangen ter waarde van 3,50 euro en elke bon is geldig voor maximaal 4 personen gedurende de periode 16 april tot en met 30 oktober 2011. Leden van Dacia Club Nederland kunnen op vertoon van hun clubpas een kortingsbon afhalen bij onze stand. Tot zondag!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.