Dacia Duster

Dacia Duster NOREV

09-06-2011
RichardMCV
Overig
0

duster norev grootSchaalmodellen van Dacia worden door verschillende fabrikanten gemaakt. Zo heb je bijvoorbeeld ELIGOR als leverancier van de kleine Dacia's. Maar ook NOREV maakt schaalmodellen.

Zo heb ik hier een schaalmodel van de Sandero, gemaakt door ELIGOR, een MCV gemaakt door NOREV en een Duster gemaakt door SOLIDO.

Vrij recent ben ik een weekje naar Frankrijk geweest om even "uit te waaien". Omdat we maar een korte periode konden gaan hebben we de heen weg in 1 keer gereden (1200 km).  We zijn zoals meestal het geval is bij Souillac de A20 afgegaan voor de laatste kilometers. Het was zaterdagmiddag en we konden nog mooi even naar de supermarkt voor de nodige boodschappen. Vanwege het mooie weer bleef ik lekker buiten; vrouw en kind gingen de boodschappen halen. Het duurde echter niet lang of mijn zoon kwam naar buiten rennen met de mededeling: "er hangen hier Dacia's in de schappen".

Dus ik ook naar binnen. En warempel, bij de speelgoedafdeling hingen 2 Dacia's (op schaal uiteraard). Gelijk maar besloten om ze beiden mee te nemen. Voor de prijs hoefde ik ze niet te laten hangen: 1,€99 per stuk...

Het betrof hier een schaalmodel van de Duster in "ijs"-uitvoering:


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota