Dacia Duster

Dacia Fandag 2011

02-04-2011
RichardMCV
Evenement
0

[image=collection,2011,ingang-dacia-dag,right]ingang-dacia-dag.jpg[/image]Ook dit jaar wordt er weer een Fandag georganiseerd door Dacia.

Beste Dacia-rijder, Houd zondag 22 mei vrij in uw agenda. Want dan vindt de volgende Dacia Fandag plaats: een oergezellige familiedag met activiteiten voor het hele gezin! Dit jaar wordt de Dacia Fandag extra feestelijk. Dacia bestaat namelijk in Nederland. In de afgelopen jaren is de Dacia Fandag uitgegroeid tot een échte familiedag. Vorig jaar kwamen er ruim 1.700 bezoekers op af, die bovendien maar liefst 550 Dacia's meenamen: van de ruime Sandero tot de stoere Duster. Op de YouTube-pagina van Dacia Nederland vindt u een sfeerimpressie van de Dacia Fandag 2010.

De Dacia Fandag 2011 belooft net zo'n succes te worden als die van vorig jaar. We hopen dit jaar zelfs meer dan 2.000 Dacia-rijders te mogen verwelkomen. Dat wilt u als Dacia-rijder natuurlijk niet missen! U kunt in een unieke sfeer ervaringen uitwisselen met andere Dacia-rijders. Uiteraard wordt voor een hapje en een drankje gezorgd.

Meldt u hier gratis aan voor deze Fandag!!

We hopen u te mogen begroeten op de Dacia Fandag 2011! Met vriendelijke groeten, Dacia Nederland


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.