Dacia Duster

Dacia gaat Digitaal?

03-04-2011
RichardMCV
Overig
0

[image=collection,2011,sandero-colore-speciale-jeans,right]sandero-colore-speciale-jeans1.jpg[/image]Zo, hebben we de aandacht? De titel is niet geheel juist; Dacia gaat nog niet via internet verkopen. Althans, nog niet. Momenteel loopt er een experiment om via het net auto's te gaan verkopen.

Het Roemeense merk verkoopt niet zo heel goed in Italie. De concurrentie is veel sterker op de italiaanse markt dan elders in Europa. Daarom probeert het merk om klanten op een andere wijze aan te trekken. Dacia Italy heeft daarom via Facebook een speciale pagina geopend.

Via deze pagina zijn 2 speciale uitvoeringen van de Sandero te koop.

  • Uitvoering 1: Colore Speciale Grigio Opaco (stepway)
  • Uitvoering 2: Colore Speciale Jeans

De eerste uitvoering is voorzien van de 1.5L dieselmotor met 90 PK en wordt aangeprijst voor 13.500,- euro. De tweede uitvoering is voorzien van de 1.4L Bifuel benzinemotor met 75 PK; dezr wordt aangeboden voor 8.500,- euro.

Volgens Dacia medewerkers worden in eerste instantie maar 2 auto's op deze wijze te koop aangeboden (officiele verkoop nog niet gestart). De beslissing om op deze wijze te verkopen is tegelijkertijd een test voor het Roemeense merk dat, net als vele andere merken, een behoorlijke impuls verwacht de komende jaren via het verkopen op internet.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.