Dacia Duster

Dacia in actie!

16-01-2011
Peter
Overig
0

LPGDacia heeft weer een sterke actie verzonnen om nieuwe klanten aan zich te binden. In 2009 was er een extra inruilpremie bovenop de sloopregeling, we hebben de 50-50 deal voorbij zien komen in 2010 en nu komt er een nieuwe actie om 2011 goed te beginnen. Bij aanschaf van een Dacia Stepway of MCV met een af-fabriek LPG installatie krijg je namelijk een Brandstofpas cadeau t.w.v. 350 euro. Pardon!? LPG op de Stepway...? Af-fabriek LPG op de MCV...? Je leest het goed.

Het echte nieuws bewaren we natuurlijk voor het laatst. Dacia breidt namelijk het gamma uit met LPG installaties op de 1.6 MPI motoren. De "gewone" Sandero heeft deze motor niet meer, want die is al beschikbaar met de 1.2 16v LPG. De MCV is beschikbaar met een installatie die in Nederland wordt ingebouwd op de 1.6 16v, en nu dus ook op de 8 kleppen motor. Voor de Duster geldt ook de achteraf installatie, ook wel logisch omdat die er niet is met de 1.6 MPI. En als laatste komt nu ook de Stepway er met een G3 systeem. Goed nieuws dus. Hopelijk zorgt dit er voor dat vooral de Stepway een verkoop-impuls krijgt. Deze leuke auto verdient het namelijk om meer in het straatbeeld gezien te worden.

De meerprijs ten opzichte van de benzine varianten is slecht 1.000 euro. Dit is de scherpste prijs in de markt! Dat past dus mooi in het prijsbeleid van Dacia. Overigens komt er voor de Duster ook een brandstofpas. Reclame's hiervoor gaat de Dacia importeur starten vanaf maandag 17 januari.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.