Dacia Duster

Dacia primeur op Autorai

13-03-2011
RichardMCV
Overig
0

AutoraiTijdens de AutoRAI 2011 heeft Dacia niet alleen een primeur in de vorm van de Logan MCV 1.6 8V 85 LPG; behalve het volledige modelaanbod staat er ook een bijzondere topsporter op de stand.

Het belangrijkste Dacia-nieuws tijdens de AutoRAI 2011 vormt de Logan MCV, die nu af-fabriek met een lpg-installatie leverbaar is. De Sandero was al af-fabriek leverbaar met lpg-installatie, maar op de AutoRAI wordt de nieuwe 1.2 16V 75 LPG voor de Sandero gepresenteerd. Een tweede variant van de Sandero op de AutoRAI is de Stepway 1.6 MPI 85. Door hun lage aanschafprijs zijn de lpg-versies erg interessant voor particulieren.

[image=collection,2011,duster-trophee-web,right]duster-trophee-web.jpg[/image]Trophée Andros
Uiteraard is er voor de populaire Duster ook een prominente plek ingeruimd op de stand. Allereerst kunnen bezoekers de Lauréate 1.6 16V 105 4x2 en de zeer compleet uitgeruste Ambiance 1.6 16V 105 4x2 bekijken.

Als toonbeeld van de sportieve aspiraties van het Roemeense merk zal ook de Duster Trophée Andros zijn opwachting maken tijdens de autoshow in Amsterdam. Met deze spectaculaire ijsracer komt Dacia uit in het Franse ijsracekampioenschap Trophée Andros, met niemand minder dan drievoudig wereldkampioen Formule 1 Alain Prost achter het stuur.

Deze Duster Trophée Andros was al eerder te bewonderen op de Daciadag in 2010. Ook werd deze getoond op de Autosalon in Geneve vorig jaar.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.