Dacia Duster

Dacia te koop

24-04-2011
RichardMCV
Overig
0

[image=collection,2011,verkoop-dacia-logan-mcv-diesel (28),right]verkoop-dacia-logan-mcv-diesel-28.jpg[/image]

Langzaam aan zie je meer Dacia's verschijnen op de markt voor jong gebruikte auto's. Binnenkort zal daar een MCV aan toegevoegd gaan worden. Gerrit heeft besloten zijn MCV van de hand te doen. In plaats daarvoor is er een Dacia Duster aangeschaft. In principe wordt de MCV ingeruild op de Duster, ware het niet dat Gerrit bedongen heeft de auto zelf te mogen verkopen.

En daarom bied ik hier de mogelijkheid om de auto eventjes in "het spotlicht" te zetten. Dat is natuurlijk handig voor Gerrit; de kans wordt verhoogd dat hij zelf de auto kan verkopen. Maar ook voor potentiele kopers is het makkelijk omdat ze zo op het spoor gezet worden van een mooie auto die te koop is.

Het betreft hier dus een Dacia Logan MCV in Diesel-uitvoering met nu ongeveer 80.000 km op de teller. De auto is enigzins aangepast aan de wensen van de huidige eigenaar.

Zo is de auto bijvoorbeeld voorzien van:

  • een Citybar (voorzijde onder de bumper),
  • sidebars,
  • Angel-eyes,
  • Booskijkers,
  • vanaf de B-stijl zijn de ramen voorzien van donkere folie,
  • Lichtmetalen velgen,
  • windschermen

Deze auto is geheel dealer-onderhouden en heeft steeds de onderhoudsbeurten gehad die voorgeschreven zijn.

Wil je deze auto "live" aanschouwen kom dan naar de Dacia Fandag 2011. Gerrit zal daar aanwezig zijn met zijn MCV. De auto zal, indien niet particulier verkocht, worden ontdaan van de extra accessoires en dus "kaal" worden ingeruild op de Duster. De betreffende accessoires zullen dan apart te koop worden aangeboden.

Wie serieus interesse heeft in deze auto, kan een mailtje sturen naar deze site; ik zal deze dan doorsturen naar Gerrit.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.