Dacia Duster

De Daciasten Puzzeltocht 2011

08-03-2011
Peter
Evenement
0

Prijsuitreiking puzzeltocht 2010Na de eerste puzzeltocht op zondag 29 maart 2009 en de tweede op zondag 25 april 2010 gaat binnenkort alweer de derde opeenvolgende puzzeltocht van start. Traditiegetrouw houden we deze in het voorjaar en wel op zondag 10 april. De opzet is dit jaar gelijk aan die van voorgaande jaren.

Iedereen met een Dacia is van harte welkom en de deelname is kosteloos. De bedoeling is dat je met de auto een route gaat rijden en de vragen beantwoordt die je op de routebeschrijving mee krijgt. De ene vraag wat moeilijker dan de andere.

Het belangrijkste is dat je een gezellige dag beleeft met je gezin en geniet van de mooie route. Deze dag biedt uiteraard ook ruimschoots de mogelijkheid lekker bij te kletsen met andere Daciasten. Daarnaast zorgen wij voor een lekker hapje en drankje. Kortom een gezellig dagje uit! De locatie is de Hazenkamp 15 te Arnhem, bij Dacia dealer Bochane. Je bent welkom vanaf 10.00 uur. De vertrektijden van de puzzeltocht liggen tussen 11.00 en 13.00 uur.

We zien dit jaar streng toe op de uiterste vertrektijd van 13.00 uur, zodat iedereen weer op tijd terug kan zijn voor de prijsuitreiking, die kort voor 17.00 uur zal plaatsvinden. Want ook dit jaar zullen er weer leuke prijzen te winnen zijn en zullen er nog meer deelnemers in de prijzen vallen. Bochane smeert het 'prijzengeld' namelijk uit over de 7 equipes die de meeste punten halen.

  • Hoofdprijs 200,-
  • 2de prijs 150,-
  • 3de prijs 75,-
  • 4de prijs 50,-
  • 5de prijs 50,-
  • 6de prijs 50,-
  • 7de prijs 50,-

inschrijfformulierDe prijzen zijn alleen te besteden aan accessoires bij Bochane Arnhem-Zuid. Zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, vragen we je vantevoren even aan te melden. Dat kan via dit inschrijfformulier.Graag tot zondag 10 april!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.