Dacia Duster

De Logan MCV van Michiel

24-11-2011
RichardMCV
Dacia Logan
0

[image=collection,2011,hiflex-logo,right]hiflex-logo.jpg[/image] De laatste tijd stond eigenlijk De Dacia Duster steeds in "de spotlight". vanwege de verkopen natuurlijk en de variaties die er mogelijk zijn met de Duster. De komende tijd zal de nieuwe MPV veel besproken worden.  Daarom komen we weer even op adem met de foto's van de gloednieuwe MCV van Michiel.

Michiel was al een Daciarijder sinds 2007; de MCV had hij toen al tijdens de introductie besteld. De auto heeft nu plaats gemaakt voor zijn opvolger, de Phase II. Ook deze is weer een Lauréate-uitvoering met de 1.6 16V motor.

Het grootste verschil is nu dat deze versie voorzien is van een motor die ook op ethanol mag lopen, de zogenaamde E85-motor. Het enige waar deze aan de buitenzijde aan te herkennen is, is het logo rechts achter op de deur. Hier staat netjes in rood het opschrift: HiFlex. (de motorversie wordt tegenwoordig niet meer aangegeven op de achterzijde, dit in tegenstelling tot de afbeelding hierboven).

Klik op onderstaande afbeelding voor een groter formaat:

Opmerking: wil je je eigen Dacia hier ook zien op de site? stuur je foto's (liefst groot formaat) op naar het email-adres onder "contact", eventueel samen met een verhaal erbij. (foto's worden ook toegevoegd aan het tabblad "bezoekers", rechts in de sidebar)


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.