Dacia Duster

Duster inpakken en wegwezen

23-05-2011
RichardMCV
Dacia Duster
0

[image=collection,2011,dacia duster-tassen set,right]dacia-duster-tassen-set-klein.jpg[/image]In de loop van de afgelopen jaren is gebleken dat de gemiddelde dacia-rijder er geen probleem mee heeft op er gezellig op uit te trekken. Een mooi voorbeeld van een kort uitstapje is natuurlijk de Dacia Dag. Maar ook langere reizen zijn geen probleem. Maar... als je bijvoorbeeld op vakantie gaat dan neem je vaak veel spullen mee en natuurlijk veel kleding. Dit wel je wel een beetje netjes vervoeren.

Nou, daar heeft men bij Dacia een oplossing voor gevonden. De oplettende bezoeker heeft ze al kunnen zien op de Dacia Dag 2011 in Doorn. Vlak bij de inschrijftent stond namelijk een mooie Duster in Gris platine. De achterklep van deze wagen stond open om een ieder die belangstelling had kennis te laten maken met de nieuwste accessoires.

Dacia heeft namelijk een tassenset laten maken die speciaal geschikt is om de kofferruimte van de Duster keurig te vullen! Deze tassenset bestaat uit drie trolleys, dat zijn tassen die voorzien zijn van rolletjes en een uitschuifbaar handvat; daarnaast horen er nog drie zogenaamde weekend-tassen bij.

Met deze tassenset kan men voor de dag komen. ze zijn keurig afgewerkt; zou de naam Dacia er niet op staan dan zou je ze in de premium-klasse kunnen aantreffen. Op dit moment bestaat deze set alleen voor de Duster en is dus daarvoor op maat gemaakt. Dit wil echter niet zeggen dat je ze in de MCV niet zou kunnen gebruiken. Dan zul je echter nog wat ruimte overhouden...

De tassenset wordt in eerste instantie alleen leverbaar als set van 6 tassen; wellicht worden ze indien er voldoende vraag naar is als set van drie trolleys of drie weekend tassen aangeboden. Als er genoeg animo voor is wordt bekeken of er ook voor andere modellen een set gemaakt kan worden.

Tsja, en de prijs? Die is geheel volgens de Dacia-richtlijnen. Deze set gaat namelijk verkocht worden voor een schappelijke prijs van 269 euro, wat neerkomt op een gemiddelde prijs van bijna 45 euro per tas. Hierbij moet aangemerkt worden dat deze van goede kwaliteit zijn. (Opmerking: de tassen kunnen worden gemaakt van verschillende kwaliteit materiaalsoorten. Afhankelijk van de versie die door Dacia geleverd gaat worden varieert deze prijs tussen 269,- en 299,-)

Op dit moment staat deze set nog niet in de accessoires-folder; levertijd is dus ook nog niet bekend, net als de artikelnummers. Zodra dat wel het geval is laat ik het hier op de site weten natuurlijk.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.