Dacia Duster

Gezocht: Dacia Logan sedan

25-04-2011
Mike
Dacia Logan
0

Webasto zonnedakDacia-bezitters van het eerste uur opgelet: we zoeken een Dacia Logan sedan! Webasto, onder andere bekend van de zonnedaken, is op zoek naar een Dacia Logan sedan, om hierin een zonnedak te plaatsen. Vanuit Renault in Slovenie is hier vraag naar, maar dan moet het zonnedak voor de B-stijl worden geplaatst. Webasto heeft hier nog geen ervaring mee, en is dus op zoek naar een proefmodel. Omdat ze je natuurlijk niet met een gat in je dak naar huis laten gaan, betekent dit dat je dus een gratis zonnedak krijgt. Niet weg, zo met dit mooie weer!

Webasto is gevestigd in Kampen, dus er wordt bij voorkeur gezocht naar iemand uit de buurt van Kampen. In overleg met Cees Numan, van de applicatieontwikkeling van Webasto, kun je een datum afspreken waarop je de auto naar hen toe brengt. Eventueel kan er op gewacht worden, want het inbouwen van het zonnedak duurt zo'n 3 a 4 uur. Reageren kan voor 9 mei aanstaande naar Cees Numan, via cees.numan@webasto.com. Hij zal dan, indien er meerdere aanmeldingen zijn, een keuze maken en 1 iemand uitnodigen hiervoor.

Tevens is Cees benieuwd of er reeds mensen zijn die een zonnedak in een Logan MCV hebben geplaatst, omdat zij hier reeds een paar verzoeken voor hebben ontvangen. Ook hiervoor kun je dus contact opnemen met Cees. Let op: momenteel is Webasto dus specifiek op zoek naar een bezitter van een sedan om hierin een proefinbouw te doen!


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota