Dacia Duster

Het weer: hier en daar geen bui

01-02-2011
Mike
Overig
0

Dacia paraplu en brocheVoor onze leden van Dacia Club Nederland hebben we weer een leuke verloting: een echte Dacia paraplu! En omdat je dan toch keurig droog voor de dag komt, doen we er om het af te maken ook nog een Dacia broche bij! We geven maar liefst drie van deze setjes van paraplu en broche weg, en meedoen is heel simpel: je moet lid zijn van Dacia Club Nederland (contributie voldaan*), en hieronder even een berichtje achterlaten.

Je hebt hiervoor precies een week de tijd, want volgende week dinsdag, 8 februari 2011 om 23.59u sluit de inzendtermijn. Onder de inzendingen laten we dan de computer drie winnaars kiezen, en die maken we uiteraard op de website bekend.

Dacia paraplu en broche

Omdat we de contributie voor 2011 nog niet hebben geind (je ontvangt hierover een dezer dagen een e-mail) moet je in ieder geval je contributie voor 2010 voldaan hebben, of in 2011 lid zijn geworden en al betaald hebben. Je kunt je betalingsstatus controleren op de Clubpagina. Ook verschijnt er hieronder natuurlijk de "Clublid"-rand om je bericht. Heb je de contributie voor 2010 nog niet betaald, en wil je lid blijven (en aan deze verloting mee doen) dan kun je voor 8 februari 2011 de contributie aan ons overmaken. Je dingt dan alsnog mee in deze verloting.


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.