Dacia Duster

Hoe ver ga je?

12-04-2011
RichardMCV
Overig
0

[image=collection,2011,dacia-logan-sedan-van-fplin (4),right]dacia-logan-sedan-van-fplin-4.jpg[/image]Hier in Nederland is het aantal Dacia's nog niet enorm te noemen. Toch bevinden zich onder de liefhebbers ook mensen die heel ver kunnen gaan met het tunen van hun Dacia.

Zo was Frank waarschijnlijk de eerste die zijn nederlandse Dacia voorzag van een gehele bodykit en diverse extra's.

Deze werkzaamheden werden uitgevoerd aan een auto die nog "enige" waarde vertegenwoordigde.

[image=collection,2011,dacia 1300 met vleugeldeuren (6),right]dacia-1300-met-vleugeldeuren-6.jpg[/image]Maar nu zijn er hele andere foto's opgedoken. En, hoe kan het ook bijna anders, uit het creatieve Roemenie. Het gemiddelde wagenpark daar is niet al te jong en de auto waar het hier over gaat valt zeker in de catagorie "niet de jongste".

De eigenaar van deze Dacia 1300 trok zich daar echter niets van aan en zocht naar mogelijkheden om een beetje te tunen. En als je creatief bent, wat verzin je dan? vleugeldeuren, net als bij een lamborghini. Dat de auto bijna in elkaar zakt maakt niet zoveel uit. En als je dan toch bezig bent , haal dan meteen de handgrepen weg en plamuur de gaten dicht moet hij gedacht hebben. Nee, zover zouden we hier in Nederland niet gaan, hoop ik.....


Je moet Inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Er zijn geen reacties geplaatst op dit artikel.
Powered by Rovota